19 Eylül 2014 Cuma

CorelDRAW X6 tek kullanıcı için en düşük fiyat


BU KAMPANYA SINIRLI STOKLARLA SÜRESİZ DEVAM ETMEKTEDİR
ÜRÜNLE BİRLİKTE VERİLECEK HEDİYELER STOKLARLA SINIRLIDIR.

CorelDRAW GS X6 1 kullanıcılı kampanya fiyatı: 898$+KDV yerine 785 $ + KDV

Nakit ödeme veya kredi kartına tek çekimde ekstra indirim için arayın.

12 Eylül 2014 Cuma

Bir PDF belgesi içerisindeki tüm yazıları, çizime dönüştürelim.

Bunun olmasını çok istemiştim ve yabancı bir kaynak sayesinde bu bilgiye ulaşabildim. Açıkçası pek bilinen bir şey değil fakat oldukça önemli bir bilgi.Özellikle CorelDRAW'a atacağınız PDF belgeleri eğer yazı biçiminde ise ve o font sizin sisteminizde mevcut değilse, tabi ki Corel, font soracak ve birçok ayar da bununla birlikte bozulacak.

Öncelikle bu yöntemi uygulayabilmeniz için Adobe Acrobat Pro veya üst sürümlerinden biri sisteminizde kurulu olmalı.

10 Eylül 2014 Çarşamba

CorelDRAW için 3M renk paletleri

CorelDRAW'da varsayılan olarak gelmeyen ama genelde çok kullanılan bazı renk paletlerini bulmanın zorluğunu biliyorum. Örneğin Açık hava reklamcılığı ve tabela sektöründe Oracal® ve Summa® Renk Paletleri sıkça kullanılmakta. Ayrıca RAL renk katalogu da yine benzeri sektörlerde çok fazla tercih edilmekte. Oracal® ve Summa® renk paletlerinin bir çoğunu daha önce yayınlamıştım. Ayrıca hiç bir yerde bulamadığım RAL renk paletini de kendim yapıp sizinle paylaşmıştım.

8 Eylül 2014 Pazartesi

CorelDRAW Graphics Suite 3 kullanıcılı sadece 1332$ + KDV


BU KAMPANYANIN SÜRESİ BİTMİŞTİR.

CorelDRAW Graphics Suite X6 almak için fırsat. Şimdi CDGS X6 Kutu Ürünlere %20'ye varan indirimle sahip olabilirsiniz.

Kampanyalı Fiyatlarımız:
CorelDRAW GS X6 3 kullanıcılı kampanya fiyatı: 1699$+KDV yerine 1.332 $ + KDV

Nakit ödeme veya kredi kartına tek çekimde ekstra indirim için arayın.

CDR Preflight 6.3 yayınlandı

Belki de en gelişmiş CorelDRAW makrolarından biri olan CDR Prefligth'ın yeni sürümü olan 6.3 yayınlandı. Bir CorelDRAW belgesindeki sorunları bulup toplu olarak düzeltmenize yarayan makro yeni sürümü Upgrade fiyatı sadece 10$. Yeni alacak olan kullanıcılara ise fiyatı 35$ civarında. Yaptığı işe göre fiyatı gerçekten çok değil. Bir CorelDRAW çalışmanızı baskıya göndermeden önce tüm detayları inceleyip tüm sorunları listeliyor ve bunları çok hızlı bir şekilde seçip düzeltmenizi sağlıyor. CDR Preflight 6.3 CorelDRAW X7 ile tam uyumlu ve CorelDRAW X7'deki yeni özellikleri ve dolgu seçeneklerini de destekliyor.

6 Eylül 2014 Cumartesi

CorelDRAW X7 için büyük Options penceresi.

Tam 6 yıl sonra meşhur Corel makro geliştiricisi Woxxom geri döndü ve CorelDRAW kullanıcılarına büyük options pernceresi özelliğini tekrar getiren bir yama yayınladı. Umarım gerçekten geri dönmüştür ve bizi o müthiş makrolarından da mahrum bırakmaz...

5 Eylül 2014 Cuma

CorelDRAW X7 hem 100$ geri ödüyor, hem de sizi virüslerden koruyor.


CorelDRAW Graphics Suite X7 1 kullanıcılı kutu ürün fiyatı sadece 890$+KDV ve ilave olarak hem Corel'den 100$ geri ödeme ile en iyi fiyata sahip olun hem de ücretsiz escan antivirüs yazılımıyla virüslerden korunun.

3 Eylül 2014 Çarşamba

CorelDRAW Graphics Suite X7 ikinci güncelleme yayınlandı


CorelDRAW Graphics Suite X7'nin ilk güncellemesi olan Update 1 yayınlandığında her 3 aylık periyotlarda yeni bir güncelleme geleceği haberini vermiştim. CDGS geliştirici ekibi bahsedilenden daha kısa bir süre içerisinde ikinci güncellemeyi yayınladı. CorelDRAW Graphics Suite X7.2 Update 2 adındaki güncellemede hem hata düzeltmeleri hem de yeni yaklaşım olan yeni özellikler bulunuyor. Yani CorelDRAW Graphics Suite X8 özelliklerinden bazılarını bu güncellemeyle kullanmaya başlayacağız.