29 Mayıs 2010 Cumartesi

Corel X5 Download sürümü Türkiye'de satışta!

[CDGSX5BOX.png]Corel Türkiye Distribütörü Eti Bilgisayar CorelDRAW Graphic Suite X5 sürümünün satışına başladı. Daha önceleri aynısı yapıldı mı bilemiyorum fakat Corel X5'in download sürümünün ülkemizde satışa sunulması gerçekten iyi bir çaba olmuş. Sebebi ise kutu sürümünü beklemeden Corel DRAW X5'e sahip olabilmeniz.

Ürünü satın aldığınızda ürüne ve size özel seri numarasını içeren adınıza düzenlenmiş bir lisans sertifikası tarafınıza gönderiliyor. Siz de bu seri numarası ile CorelDRAW X5'i indirip kurulumunu yapabiliyorsunuz.

Bir başka farklılık da Corel X5 fiyatı ile ilgili olmuş. Avrupa'da vergiler hariç yaklaşık 630 - 720 avro civarında satılan ürün Eti Bilgisayar tarafından 831$ + KDV olarak etiketlenmiş. Bu da önceki sürümlere göre bir nebze olsun fiyatın ülkemizde düştüğü anlamına geliyor.

Corel DRAW X5 paketini kutulu olarak satın almak isterseniz Haziran sonu, Temmuz başı gibi bir tarihi beklemek durumundasınız. Kutulu ürün ve kurulum materyalleri için 38$ + KDV gibi bir fiyat farkını da gözden çıkarmak durumundasınız. Kutu içeriğinde neler olduğunu merak ediyorsanız CorelDRAW Graphic Suite X5 Kutu içeriği'ne göz atabilirsiniz.

Corel X5 fiyatı bütçenizi zorluyorsa Corel X4 için yasal kullanıma geçiş kampanyasının halihazırda devam ettiğini ve kampanya fiyatı olan 476$+KDV'ye CorelDRAW Graphic Suite X4'ü Türkiye'nin her yerinden satın alabileceğinizi belirtmeliyim. Ben yine de X5 sürümünü tavsiye edeceğim.

Son olarak şunu söylemeliyim; Corel paketlerini lisanslı kullanırsanız teknik destek alabilir, her hangi bir sorunla karşılaştığınızda karşınızda muhatap bulabilirsiniz.

İyi hafta sonları Corelciler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder