23 Ekim 2011 Pazar

CorelDRAW X6 indir? Hangi X6? Henüz piyasaya sürülmeyen mi?

Bu yazıyı her sürüm için yazmak durumunda kalıyorum. Daha önce CorelDRAW X5 için de böyle bir yazı yazmıştım. Internette bir çok yerde, torrent sitelerinde, yasal olmayan paylaşım platformlarında CorelDRAW X6 indirebileceğiniz bağlantılar yer alıyor. Bu bağlantılarla ilgili bir kaç konu hakkında CorelTÜK Blog müdavimlerine bir kaç uyarıda bulunmak istiyorum.
1- CorelDRAW X6 henüz piyasaya sürülmedi. Bu nedenle indireceğiniz hiç bir dosyanın CorelDRAW X6 ile uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır.
2- Bu tip dosyalar daha çok virüs ya da kötü amaçlı yazılım barındıran yazılımlarla doludur. Daha çok popüler yazılımların adını kullanarak kendilerini gösterirler, siz dosyayı indirip çalıştırdığınızda ise iş işten geçmiş olabilir.
3- İnternette CorelDRAW X6 ile ilgili bulacağınız indirme bağlantılarına rağbet etmeyin. Bu bağlantılar genelde şu başlıklarda bulunurlar
  • CorelDRAW X6 indir
  • CorelDRAW X6 download
  • CorelDRAW X6 download free
  • CorelDRAW X6 full download torrent
  • CorelDRAW Graphic Suite X6 full software download
  • CDGS X6 torrent
...
4- Tamamen sahte olan ve virüs içeren bu programlardan mutlaka uzak durun.
5- CorelDRAW X6 piyasaya sürüldüğünde yine ilk olarak CorelTÜRK Blogtan haberini alacaksınız. CorelDRAW X6 ile ilgili tüm gelişmeleri yine CorelTÜRK Blog'tan öğreneceksiniz. Elimden geldiğince yeni sürümün tüm yeni özelliklerini sizlerle paylaşacağım.

CorelDRAW X6 ile ilgili gelişmelerin e-postanıza gelmesini istiyorsanız CorelTÜRK Blog e-posta listesine kaydolabilirsiniz. Sağ taraftaki "E-posta ile takip edin" kutusuna e-posta adresinizi girin ve submit düğmesine tıklayın. E-posta adresinize gelecek olan aktivasyon e-postasını açın ve aktivasyon işlemini tamamlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder