29 Kasım 2012 Perşembe

CorelDRAW GS X6 Update 2 yayınlandı.

CorelDRAW Graphics Suite X6 Update 2 yani X6.2 yayınlandı. Premium üyeler için bi sonraki versiyon olan Corel DRAW X7'de olacak özellikleri de sunan CorelDRAW X6.2 bir çok hata düzeltmesiyle birlikte geldi.

103 mb'lık CorelDRAW Graphics Suite X6 Update 2 dosyasını buradan indirebilirsiniz. Kurulum yapabilmeniz için sisteminizde CorelDRAW GS X6.1 yüklü olması gerekiyor.

Ayrıntılar geliyor...

6 yorum:

  1. Bende tam bunun haberini verecektim hocam... :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. 6.2 henüz yüklemedim ama sadece premium üyelere geliyorsa sanırım yüklemeye gerek yok

    YanıtlaSil
  5. hayır sadece Premium için değil. Premium için ayrıca FAZLADAN ek özellikler veriyor. Bu fazladan verilen özellikler ise daha sonra x7 de de olacak özellikler.

    Hada önce Kürşad hoca bunlardan bahsetmişti.

    Gerçi ben halen normal 6.2 kurabilmiş değilim :)

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar, biliyorsunuz ki CorelTURK Blog'ta yorum dahi olsa yasal olmayan faaliyetleri destekleyici ve açıklayıcı yazı yazmak uygun değil.

    CorelTURK Blog ve ben sadece lisanslı kullanıcılara destek veriyorum. Bu nedenle bu konuda daha fazla yorum yapmamanızı rica edeceğim.

    X6.2 standart üyeler için tüm hata düzeltmelerini içeriyor. Update 2 adundaki bu güncelleme servis paket ve daha fazlasını sunuyor.

    Kont'un da bahsettiği gibi Standart üye iseniz tüm hata düzeltmeleri yapılıyor fakat sadece premium üyelerin erişebilecekleri yeni özelliklere ve içeriklere erişemiyorlar.

    YanıtlaSil