1 Haziran 2017 Perşembe

CorelDRAW 2017 İngilizce Yüklemek

CorelDRAW'ın 14 dilde yayınlandığını ve bu diller arasında Türkçe de olduğunu Türkçe Kurulmuş CorelDRAW X8'i İngilizce Yapmak yazımda paylaşmıştım. Her ne kadar Türkçe kullanıcıların sayısı fazla olsa da yine de İngilizce kullanmak alışkanlıklar ve global eğitimler için daha faydalı olabilir.

CorelDRAW 2017'yi elektronik download sürüm olarak satın aldınız ve kurulumu gerçekleştirdiyseniz aynı önceki sürümde olduğu gibi dil seçimini varsayılan olarak Türkçe yükleyecektir. X8'de bu durumu düzeltebilmemize karşın 2017'de düzeltemeyebilirsiniz. Bunun sebebi ise Corel tarafından sağlanan yükleme dosyasında sadece Türkçe dil desteğinin bulunmasıdır.

Bu durumda ne yapacağız?
Doğruca Corel Türkiye destek sayfası konuyla ilgili bir bildirim açıyoruz ve bize İngilizce yükleme dilini de içeren (tabii ki içinde Türkçe de var) bir yükleme dosyasını göndermelerini talep edeceğiz. Talebinize duruma göre 1-2 saatte cevap gelecektir.

CorelDRAW paketinin tamamını sistemimizden kaldırıp yeni yükleme dosyası ile sıfırdan yükleyerek dil seçenekleri ekranında dilediğimiz dilleri seçerek yüklemeyi gerçekleştireceğiz.


3 yorum:

  1. verdiğinğiz linkin başında www var.
    link www olunca çalışmıyor bilginize.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Kürşad bey.

    YanıtlaSil