4 Haziran 2020 Perşembe

Corel WordPerfect Office 2020 kullanıma sunuldu


Ticari yazılım olarak Microsoft Office’nin en büyük rakibi olan Corel WordPerfect Office’nin yeni sürümü duyuruldu. WordPerfect Office yeni sürümün adı 2020 oldu, böylece Corel tüm yazılım isimlendirmelerinde (birkaç küçük yazılımı hariç) “sene” mantığını tamamlamış oldu. Bu iyi bir şey çünkü yazılım sürümlerini daha kolay takip edebiliyoruz. Hangi sürüm ne zaman çıkmış? Bu son sürüm mü? Gibi soruların cevapları artık yazılımların sürüm isimlerinde yer alıyor.

Biz asıl konumuz olan WordPerfect Office 2020’ye geri dönelim. Detaylı biçimlendirme kontrolü, gelişmiş PDF desteği, zengin dosya biçimi desteği, e-kitap oluşturma araçları ve daha fazlasını sunuan Corel WordPerfect Office 2020 kullanıma sunuldu.


Hukuk, devlet ve iş dünyası kullanıcıları arasında popüler bir seçim olan WordPerfect Office, etkileyici belgeler, sunumlar ve elektronik tablolar oluşturmak için idealdir. Paket PDF işlevselliği ile birlikte gelir; kanuna özgü özellikler ve araçlar; güçlü bir Makro Yöneticisi; ve 60'tan fazla dosya türü için destek. Kurumsal hesaplar için ağ dağıtımı, WordPerfect Office 2020'yi her ofis ortamı için ideal hale getirir.

Belgelerde gezinmeyi ve düzenlemeyi kolaylaştırmak için, dipnotları ve son notları görüntülemek için yeni klavye ve fare kısayollarını kullanabilirsiniz. Tüm zamanların en sevilen aracı olan Kodları Göster, artık tablo hücrelerinde, satırlarda ve sütunlarda yazı tipi öznitelikleri ve metin hizalama özellikleri için kodları görüntüleyerek  kullanıcıların bir belgeyi mutlak kontrol ve güvenle biçimlendirmesini ve sağlar.

Basit kısaltmalar kullanarak bir belgeye tüm kelimeleri veya kelime öbeklerini ekleyerek genişletilmiş bir QuickWords listesiyle metni daha hızlı girin. Elektronik sayfalarla çalışırken, Quattro Pro ™ 'daki güncellemeler sayesinde para birimlerini kolayca biçimlendirin. Ayrıca, WordPerfect ve Quattro Pro'daki yüksek DPI ekranlar için yeni destekle en yeni ekranlarla daha fazla uyumluluğun tadını çıkarın


Sadece birkaç tıklamayla, popüler cihazlarda kolayca yayınlamak için WordPerfect belgelerini popüler EPUB e-Kitap biçiminde kaydedin. Geliştirilmiş dosya biçimi uyumluluğu, kullanıcıların WordPerfect dosyalarını OpenDocument Metni (ODT) biçiminde kaydetmelerini sağlarken, PDF işlevindeki güncellemeler bağlantılı ve katıştırılmış içeriğin çözünürlüğü üzerinde kontrol sağlar.

WordPerfect Office Standard 2020 paketi aşağıdaki uygulamaları içeriyor.

WordPerfect® kelime işlemci
Quattro Pro ™ elektronik tablo programı
Presentations ™ slayt gösterisi yaratıcısı
WordPerfect® Lightning ™ dijital not defteri
WordPerfect®️ eBook Publisher e-kitap oluşturucu
AfterShot ™ 3 fotoğraf düzenleme ve yönetimi
900+ TrueType yazı tipi; 10.000+ küçük resim; 300+ şablon; 175+ dijital fotoğraf; BrainStorm eğitim videoları; Cep Oxford İngilizce Sözlük; WordPerfect Adres Defteri; ve daha fazlası.

İlgilenenler WordPerfect Office web sitesinden detayları öğrenebilir.

3 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkürler hocam :)

    YanıtlaSil
  2. Programın Türkçe dil desteği yok sanırım :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla yalnızca ingilizce ve fransıcza arayüz desteği sunuyor. Fakat yazım için Türkçe desteği olabilir.

      Sil