25 Ağustos 2020 Salı

CorelDRAW 2020 Hotfix 1 yayınlandı

CorelDRAW GS 2020 için yayınlanan ilk güncellemeden (Update 1) sonra Hotfix 1 yayınlandı. CorelTÜRK takipçileri Hotfix'lerin ne olduğunu çok iyi biliyorlar fakat bilmeyenler için açıklayayım;

CorelDRAW GS için iki tip güncelleme yapılıyor. Birincisi Update olarak adlandırılıyor. Update yani güncellemeler CorelDRAW GS yeni sürümü yayınlandıktan sonra belirli bir süre ağırlıklı olarak kullanıcılardan gelen geri bildirimler sonucu belirlenen hataları düzeltiyor. Bu düzeltmelerin sayısı da fazla oluyor.

Hotfix ise (çabuk düzeltme olarak çevirebiliriz) yine kullanıcılardan gelen geri bildirimleri düzeltiyor fakat bu sadece bir ya da bir kaç çok önemli hatayı düzeltiyor. Tüm sürümler için yayınlanan Update ve Hotfix'lere Yamalar sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Gelelim CorelDRAW 2020 için yayınlanan Hotfix'e. Bu yama CorelDRAW GS kullanıcılarının Corel bulut hizmetlerine erişimini engelleyen bir sorunu düzeltiyor. Corel bulut hizmetlerini kullanmasanız bile bu güncellemeyi yüklemenizi tavsiye ederim. Çünkü bazı açıklanmayan düzeltmeler de yapılmış olabilir.

CorelDRAW 2020 Hotfix 1 kurulum dosyasını işletim sisteminize göre aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

 (Win x64), (Win x32), (macOS)

Yüklemeyi tamamladıktan sonra CorelDRAW sürümü 22.1.1.523 olmalıdır. Kurulumun doğru yapılıp yapılmadığını bu sürüm numarası ile karşılaştırarak kontrol edebilirsiniz. CorelDRAW GS 2020 Hotfix 1 yüklemek için CorelDRAW GS 2020 Update 1 yüklü olması gerekmektedir. 


3 yorum: