21 Haziran 2016 Salı

Corel Font Manager ve Type 1 fontlar

Corel Font Manager'i kullanmaya başlamışsanız ve font arşiviniz de düzenli değilse bazı sorunlarla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu sorunların bir kısmını CorelDRAW Graphics Suite X8 Hotfix 1 ile çözebilirsiniz. Bazılarını da Corel Font Manager ve Bozuk Fontlar ve Corel Font Manager ve Font Sayısı başlıklı makalelerimizdeki ipuçları ile çözebilirsiniz. Tüm bunlara rağmen yine de sorun yaşıyorsanız sisteminizde ya da arşivinizde bulunan Type 1 fontlara el atmanız gerekebilir.

8 Haziran 2016 Çarşamba

CorelDRAW X8'e geçmek için 10 neden

CorelDRAW kullanıcıları, CorelDRAW X8'e yükseltme için en geçerli 10 nedeni sizler için burada yayınlıyoruz. Bu resmi bir yazı olmasına karşın yazıda verilen bağlantılar sizi tamamen bizim deneyimlerimiz ve yorumlarımızı içeren yazılara yönlendiriyor.

CorelDRAW X8 ile ilgili tüm yeniliklere buradan, CorelDRAW güncelleştirmeleriyle ilgili tüm yazılarımıza da buradan erişebilirsiniz.

Güncel CorelDRAW kampanyalarına da buradan göz atabilirsiniz.



1. Yeni uyumluluk ve destek

Microsoft Windows 10 için tam destekle ihtiyaç duyduğunuz gücü ve kararlılığı edinin ve yenilikçi özellikleriyle grafik tasarımı deneyimini nasıl büyüteceğini keşfedin, ek olarak Windows 8.1 ve 7 için devam eden desteğin keyfini çıkarın. Yeni çok monitörlü ve 4K görüntüleme desteğinin avantajını yaşayın, AI, PSD, PDF, JPG, PNG, SVG, DWG, DXF, EPS, TIFF, DOCX ve PPT dahil olmak üzere en son dosya formatlarıyla uyumluluk seçeneklerinizi arttırın. Wacom tabletleri ve aygıtlarının yanısıra Microsoft Surface gibi Windows Real-Time Stylus kalem uyumlu tabletler için eklenen kontrollerle hızlı ve verimli çalışın.

7 Haziran 2016 Salı

Corel Font Manager ve Font Sayısı


Corel Font Manager'ın kalabalık ve sorunlu font arşivlerinde bazı performans sorunlarına sebep olduğunu biliyoruz. Her ne kadar Corel yazılım geliştiricileri tüm zamanların en hızlı yamasını (CDGS X8Hotfix 1) yayınlamış ve bu yama ile kısmi de olsa bazı performans sorunlarını çözmüş olsa da CDGS X8 Update 1 gelene kadar ve belki de sonrasında hala devam edecek olan performans problemleriyle karşı karşıya kalabiliriz.