8 Haziran 2016 Çarşamba

CorelDRAW X8'e geçmek için 10 neden

CorelDRAW kullanıcıları, CorelDRAW X8'e yükseltme için en geçerli 10 nedeni sizler için burada yayınlıyoruz. Bu resmi bir yazı olmasına karşın yazıda verilen bağlantılar sizi tamamen bizim deneyimlerimiz ve yorumlarımızı içeren yazılara yönlendiriyor.

CorelDRAW X8 ile ilgili tüm yeniliklere buradan, CorelDRAW güncelleştirmeleriyle ilgili tüm yazılarımıza da buradan erişebilirsiniz.

Güncel CorelDRAW kampanyalarına da buradan göz atabilirsiniz.



1. Yeni uyumluluk ve destek

Microsoft Windows 10 için tam destekle ihtiyaç duyduğunuz gücü ve kararlılığı edinin ve yenilikçi özellikleriyle grafik tasarımı deneyimini nasıl büyüteceğini keşfedin, ek olarak Windows 8.1 ve 7 için devam eden desteğin keyfini çıkarın. Yeni çok monitörlü ve 4K görüntüleme desteğinin avantajını yaşayın, AI, PSD, PDF, JPG, PNG, SVG, DWG, DXF, EPS, TIFF, DOCX ve PPT dahil olmak üzere en son dosya formatlarıyla uyumluluk seçeneklerinizi arttırın. Wacom tabletleri ve aygıtlarının yanısıra Microsoft Surface gibi Windows Real-Time Stylus kalem uyumlu tabletler için eklenen kontrollerle hızlı ve verimli çalışın.


2. Kullanıcılar tarafından talep edilen yeni tasarım özellikleri

Siz istediniz, biz dinledik! CorelDRAW ®kullanıcılarından gelen geri bildirimlere göre oluşturduğumuz önemli tasarım özelliklerinin avantajını yaşayın. Tüm katmanı gizlemeden katmandaki tek tek nesneleri veya grupları gizlemenizi sağlayan yeni Hide and Show Objects özelliğini kullanarak karmaşık projeleri yönetin. Projelerinizdeki eğri segmentlerini yeniden kullanma olanağı sağlayan Copy Curve Segments ile var olan eğri parçalarını kopyalayın, yapıştırın veya çoğaltın. Gölgelerin kenarlarındaki yumuşama derecesini ayarlayarak, nesnelerin arka plan veya diğer öğelerden uzaklığını ve boyutunu kontrol edebilirsiniz.

3. Yeni ve gelişmiş fotoğraf düzenleme özellikleri

Beğendiğiniz fotoğraflarınızı, güçlü yeni araçlarla çeşitli şekillerde düzelterek ve düzenleyerek geliştirin. Sorunlu bölgeleri, etrafındaki renk ve dokuyla kaplayarak temizleyen yeni Healing Clone aracını deneyin. Artık CorelDRAW® ve Corel PHOTO-PAINT® içindeki gelişmiş Straighten Image iletişim kutusuyla, mimari fotoğraflarda veya bina fotoğraflarındaki gibi düz çizgiler ve yüzeyler içeren fotoğraflardaki perspektif deformasyonunu düzeltebilirsiniz.

4. Gelişmiş Font filtreleme ve arama

Gelişmiş font filtreleme özelliğiyle değerli tasarım zamanınızdan tasarruf edin. İhtiyaç duyduğunuz fontu, birden fazla klasörde aramak için zaman kaybetmek zorunda kalmadan, hızlıca bulun. Örneğin, el yazısı görünümünde bir yazı tipi arıyorsanız, “script fonts” filtresiyle hızlıca göz atın. Font listesi, otomatik olarak bilgisayarınızda bu filtrenize uygun fontları listeleyecek şekilde güncellenecektir.

5. Yeni Corel Font Manager™

Yeni Corel Font Manager içindeki kapsamlı araçlarla, fontları yüklemeden yazıtipi ihtiyaçlarınızı gidermek için fontları araştırın, yönetin ve organize edin. Grafik tasarım, yayıncılık ve illüstrasyon, paket tasarımı, tabela tasarımı, reklam ve web sitesi tasarımı için günlük olarak font kullanması gereken tüm profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yazıtipleri ve font koleksiyonlarını inceleyin, organize edin ve yönetin.

6. Gelişmiş Knife Aracı

 CorelDRAW® içindeki gelişmiş Knife aracıyla herhangi bir nesneyi veya nesne grubunu − vektör, metin ve bitmap – düz, serbest çizim veya Bézier çizgileriyle parçalara ayırın. Parçalara bölme işlemi sonucu oluşan yeni nesneler arasında boşluk bırakın veya üst üste bırakın. Bir ana hat seçin veya uygulamanın anahat görünümünü en iyi şekilde koruyacak seçeneği otomatik olarak seçmesine izin verin.

7. Yeni çalışma arayüzü özelleştirme

İş akışınıza uyan bir çalışma arayüzüyle hemen üretkenleşin. Sık kullandığınız öğelerin görünümünü değiştirerek tasarım ortamınızı basitçe adapte edin: masaüstü ve pencere çerçevesi rengini değiştirin, ikonları ve metin boyutunu özelleştirin. Kendi tarzınızda çalışın!

8. Yeni öğrenme araçları 

Ayarları kolaylaştıran karşılama ortamı, ürün içindeki öğrenim kaynakları, gelişmiş Hint penceresi ve diğerleri sayesinde hızlıca ayağa kalkın ve hız kazanın. Startup turunu veya deneyimli kullanıcılar için tasarlanan özel ürün turunu tamamlayarak yenilikleri görün.

9. Paylaşma ve çıktı için gelişmiş destek

CorelDRAW® Graphics Suite X8 ile, tamamlanmış ürününüzü oluşturmak, hazırlamak ve paylaşmak için en son endüstri standardı dosya formatları ve tasarım özelliklerine güvenin. Yeni Border and Grommet iletişim kutusu, bir sayfadan veya bir sayfadaki seçili nesnelerden bir banner oluşturmanızı sağlıyor. İster logo ve web grafiği gibi küçük ölçekli bir proje, isterse banner ve araba kaplama gibi büyük işlerle çalışıyor olun, CorelDRAW ihtiyaç duyduğunuz çıktıyı sağlayacaktır.

10. Yeni CorelDRAW SDK ve Geliştirici Topluluğu

Yeni CorelDRAW & SDK Developer Community sitesinden destek alarak kendi otomasyon araçlarınızı oluşturun: community.coreldraw.com/sdk. Makrolarla görevleri otomatize etmenizde ve özel araçlar oluşturmanızda yardımcı olan, kapsamlı programlama makaleleri içeren, çeşitli kullanışlı kaynakları araştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder