18 Şubat 2021 Perşembe

CorelTÜRK 13 yaşında!

CorelTÜRK yayın hayatına başlayalı 13 sene olmuş. Dile kolay... 

Her ne kadar son yıllarda pek fazla yazı yayınlayamasak da yorumlara yazılan, sohbet penceresinden gelen, bana hem CorelTÜRK hem de kişisel e-posta adresimden ulaşan ve hatta saat fark etmeksizin telefonla arayan yüzlerce CorelDRAW kullanıcısının sorularını cevapladık, sorunları çözdük.

Fakat asıl sorun çözme platformumuz Corel Türkiye Distribütörü Eti Bilgisayar'ın teknik destek sistemi oldu. destek.eti.com.tr adresinden ulaşabileceğiniz bu sistemde sorunlarınızı gerekirse uzak bağlantı ile inceleyip çözümler sunuyoruz. Çözümü olmayan bazı program hatalarını da Corel geliştirici ekibine raporlayıp gerekirse geliştirici ekibiyle görüşüp çözüm üretmeye çalışıyoruz.

CorelDRAW teknik desteği tamamen ücretsiz olup bildirim esasına göre çalışıyor ve 7/24 destek talep edebiliyorsunuz.

Sorunların daha kolay incelenip çözüme kavuşabilmesi için çoğu talebi Corel teknik desteğe yönlendirmeye çalışıyoruz. Fakat yine de CorelTÜRK Blog üzerinden de sorularınızı cevaplandırmaya devam edeceğiz. Özellikle sohbet bölümünde sorulan soruları sadece ben değil, Aktif CorelDRAW kullanıcısı ve hem CorelDRAW'a hem de CorelTÜRK'e gönül vermiş arkadaşlarımız da cevaplandırıyor. Bu arkadaşlarımıza buradan teşekkür ediyorum.

CorelTÜRK hiç bir şekilde kar amacı gütmeyen ve hiç bir geliri olmayan bir blogtur ve bu nedenle yapabildiklerimiz de maalesef sınırlıdır. Sohbet bölümündeki soruları cevaplandıran arkadaşlarımın dışında yazıları sadece kendim yazdığım için içerik üretmek için vakit bulmakta zorlanıyorum. Fakat yine de takipte kalın. Çünkü CorelDRAW ile ilgili en doğru ve en yeni bilgileri burada bulacaksınız.

Doğum günümüzü kutlayan herkese ve CorelTÜRK topluluğuna teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

Kürşad Çakır

2 yorum:

  1. Nice mutlu yıllara hocam :)
    Ben de size sitenin doğum günü de olsa sağlıklı, sıhhatli ve mutlu yıllar diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bu oluşumda şahit olduğumuz büyük emekleriyle öncelikle değerli arkadaşım Kürşad Çakır'a ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerimle. Kutlu olsun.

    YanıtlaSil