4 Mayıs 2010 Salı

Led Tool 3 ve Symmetrical makroları yenilendi.

CorelVBA sitesi kendi makrolarını CorelDRAW X5 için güncellemeye başladı.

Özellikle tabela ve açık hava reklamcılığı sektöründe kullanılan Led Tool makrosu 3.32 sürümüne yükseldi ve corelDRAW X5 sürümü kullanılabilir duruma getirildi. CorelDRAW X4 ve CorelDRAW X5 sürümleri için ayrı ayrı yazılan Led Tool 3 makrosunu detaylı olarak buradan inceleyebilirsiniz. Yeni sürümleri de buradan indirebilirsiniz.




 
Bunun yanında yakın zamanda sizlerle paylaştığım Symmetrical makrosunun yeni sürümünü de buradan indirebilir, detaylı inceleme yazımıza da buradan ulaşabilirsiniz. Symmetrical makrosu CorelDRAW'ın Clone özelliğini kullanarak simetrik ve birbirini tamamlayan desenler oluşturmanızı sağlayan bir eklenti.

5 yorum:

  1. led tools 4 de çımış bu arada haberiniz varmı bilmiyrum ama ben bir haber vereyim dedim
    http://macromonster.com/index.php?mod=descr&id_desc=139

    YanıtlaSil
  2. Bu eklenti Bu programı çalıştırabilmek için CorelX4 kurmalıyız ! ! !
    2saat kurmaya çalıştım bu programı sonra anladım keşke not olarak yazsaydınız...

    YanıtlaSil
  3. Belirtseymişim daha iyi olurmuş fakat firmanın sitesinde zaten X4 ve X5 için olan sürümleri bulunuyor. Yani indiridğiniz dosyaların adında X4 ya da X5 ibareleri geçiyor.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar biz Corel X5 kullanıyoruz Led Tool 5 almak istiyoruz sanırım tek kullanıcı kullanbiliyor Ancak led toolü yüklediğimiz bilgisayara format attıgımızda tekrar lisanslı olarak led tool'ü nasıl kullanabiliriz bizi bu konu hakkında bilgi verirseniz seviniriz.

    Kolay Gelsin
    Hasan Koç

    YanıtlaSil
  5. Bu konuyu üreticiyle görüşmeniz daha doğru olacaktır fakat bildiğim kadarıyla üretici firma son ürünlerinde aktivasyon için yazılımın üzreine kurulacağı bilgisayar üzerinden hareket ediyor. Yani aynı makineye kuracaksanız dilediğiniz kadar format atabiliyorsunuz. Tabi yine de üreticiyle direkt temasa geçin.

    YanıtlaSil