22 Temmuz 2019 Pazartesi

CorelDRAW 2019 sizden, 2020 bizden


CorelDRAW 2019 için harika bir kampanya ile karşınızdayız.

CorelDRAW 2019 Full Sürüm satın almak isteyen kullanıcılar için 149$ değerindeki Upgrade Protection (Yükseltme Koruma) paketi bedava. Böylece CorelDRAW 2020 çıktığında ücretsiz olarak Upgrade yapmış olacaksınız.

Ayrıca satın alma işleminden sonra Cash Back formunu doldurup gönderdiğinizde 450 TL para iadesi alacaksınız.

Unutmayın, eğer CorelDRAW 2019 sürümünü almazsanız ya da 2019 sürümüne Upgrade yapmazsanız gelecekte elinizdeki sürümleri yükseltme şansınız olmayacak. Corel Upgrade'leri Sonlandırıyor başlıklı yazımızda tüm detayları öğrenebilirsiniz.

CorelDRAW Graphics Suite 2019'u İster MacOS için ister Windows için alabilirsiniz.

Kampanya 31 Temmuz 2019 tarihine kadar geçerlidir.



ÖNEMLİDİR: Corel’in yeni güncelleme politikası gereği, Upgrade (Yükseltme) lisanslarının satışına 30 Kasım 2019 tarihinden itibaren son verilecektir. Dolayısı ile müşterilerimizin yazılımlarını güncel tutabilmek ve yazılım yatırımlarını koruyabilmek için aşağıdaki seçenekleri olacaktır.

A-) Yeni CorelDRAW 2019 Lisansı sipariş etmek isteyen müşterilerimiz: Lisans siparişiniz ile veya CorelDRAW 2019 lisansını satın aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde 1 Yıllık Yükseltme Koruma Programı almanızı kesinlikle öneriyoruz. 30 günlük sürenin sonunda Yükseltme Koruma Programı almayan müşteriler, daha ileride bunu satın alamaz ve güncelleme haklarından yararlanamazlar.

B-) Eski sürüm Corel DRAW Lisansı olan müşterilerimiz: 30 Kasım 2019 tarihinden önce eski lisanslarını güncel sürüme taşımak için Upgrade (Yükseltme) lisansı sipariş edebilirsiniz. Böylece eski sürüm yazılımınızı CorelDRAW 2019 sürümüne güncellemiş olursunuz. Yükseltme lisansı ile ayrıca 1 Yıllık Yükseltme Koruma Programı almanızı kesinlikle öneriyoruz.

Corel Yükseltme Koruma Programı: CorelDRAW ürünlerinde her yıl yeni bir sürüm çıkmaktadır. Yükseltme Koruma Programı size 1 Yıl boyunca çıkacak olan tüm yeni sürümlere ücretsiz geçiş hakkı sağlar. Yükseltme Koruma Programı almadığınız veya mevcut olanı yenilemediğiniz takdirde yalnızca sahip olduğunuz en son sürümü kalıcı lisans şeklinde kullanabilirsiniz. Bununla birlikte gelecekte çıkacak olan güncel sürümlere yükseltme yapabilmek için yeniden tam sürüm lisans almanız gerekir. Dolayısı ile, güncel kalmak ve mevcut lisans yatırımlarınızı koruyabilmek için lisans siparişinize ilave olarak Yükseltme Koruma Programını da almanızı ve yıllık olarak yenilemenizi kesinlikle öneriyoruz. Yükseltme Koruma Programı yalnızca en son sürüm (2019) ile sipariş edilebilir.

Corel’in lisans sözleşmesi gereği her bir lisans bir bilgisayara kurulabilir. Birden fazla bilgisayarda Corel yazılımlarını kullanmanız gerekiyorsa, kurulum yapmak istediğiniz bilgisayar sayısı kadar lisans almanız gerekmektedir. 3 Kullanıcılı lisanslar tek bir müşteri (firma) adına alınır ve yalnızca o firmada kullanılır.

Açıklamalar:
Fiyatlarımıza %18 KDV dahil değildir.
Kampanya dahilinde 31 Temmuz 2019 tarihine kadar Corel ürünlerini Bonus, CardFinans, Axes, Word ve Maksimum kredi kartları ile vade farksız 6 taksit ile alabilirsiniz.
Ödemelerde TCMB döviz satış kuru uygulanır.

2 yorum:

  1. Corel 2019 aldık ve yükseltmesini de aldık ve bilgisayarda yükseltilmiş Corel 2020 kullanırken önceki sürüm olan Corel 2019 u kendini geliştirme amaçlı evdeki laptopta kullanabilirmiyiz yoksa ayrı bir lisans mı almak gerekir. Yani 2019 u 2020 ye yükselttik 2019 öyle kullanılmadan kenarda mı kalacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 Lisans = 1 kullanıcı mantığı ile lisanslama yapılıyor. Elinizdeki lisansı upgrade ettiyseniz yine elinizde 1 lisans oluyor. Bu durumda eski sürümü başka bir bilgisayara yükleyip kullanmak lisans ihlali olur ve yasal olarak geçerli olmaz. Bizim ulaştığımız bilgi bu şekildedir. Fakat yine de kesin bilgi almak için distribütörle görüşmenizi tavsiye ederiz.

      Sil