2 Ağustos 2014 Cumartesi

Fatih Eke ile tanışın...

CorelTÜRK Blog olarak yayınladığımız yazılarımızın hep özgün ve gerçekten içi dolu olmasını istiyoruz ve bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İyi içerik de gerçekten konusunda iyi ve anlatım gücü yüksek olan yazarlardan geliyor. Bu nedenle yazar seçimimizde çok titiz davranıyoruz.

Halihazırdaki yazarlarımızın sayısı az olsa da çok yetenekli ve nitelikli arkadaşlar olduklarını belirtmeden geçemeyeceğim. Sayımız neden az sorusunun en basit cevabı ise hiç bir yazarımızın maddi karşılık beklentisi olmadan ve maddi karşılık almadan bu işi yürütüyor olması. Buradan yine tüm ekip arkadaşlarıma Türkiye'deki CorelDRAW kullanıcılarını yalnız bırakmadıkları için tekrar teşekkür ediyorum.

CorelTÜRK ekibine yeni bir arkadaşımız daha katıldığını bildirmekten mutluluk duyuyorum...

Fatih Eke ile tanışın...

Fatih Eke, Eğitim Fakültesi mezunu ve 8 yıldır sektörümüzde çalışıyor. Başlarda yazılım eğitmenliği yapmış olmasına rağmen uzun zamandır özel bir firmada sanat yönetmeni olarak meslek hayatını devam ettiriyor.

Tüm grafik yazılımlarına hakim olmasına karşın kendisi bir CorelDRAW hayranı ve CorelDRAW için çok ama çok başarılı makrolar üretiyor. Bundan böyle ExeDesign adıyla CorelTÜRK Blog'ta yayınlanacak olan makroların bir çoğu da CorelTÜRK takipçileri için ücretsiz olacak. Ayrıca yeni makroları da birlikte geliştireceğiz.

Bu yeni ortaklık için Fatih Eke'ye teşekkür ediyor ve aramıza hoş geldin diyorum.


4 yorum:

  1. Hoş geldin Fatih. Macro seven biri olarak macrolarını bekliyorum. Umarım senden bir şeyler öğrenirim/z

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldiniz hocam değerli bilgilerinizle CorelTURK ve Takipcilerine çok şey katacağınıza eminim :)

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle geç cevap verdiğim için hepinizden özür dilerim, CorelTÜRK ailesine yeni katılmışken kaytarmış gibi görünmek istemem. Malum tatil-izin sezonu bende yeni döndüm. İhtiyaçlar doğrultusunda hep beraber işe yarar makrolar üretme peşindeyiz. Sizlerin ilgi ve desteği ile bu işe devam etmek istiyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Fatih bey aramıza hoş geldiniz. CorelTÜRK ailesinde sizin gibi yazılım hayranlarını görmek beni oldukça mutlu etti :) Şimdiden başarılar diliyorum...

    YanıtlaSil