11 Mart 2015 Çarşamba

CorelDRAW Graphics Suite X7 Update 4 yayınlandı

CorelDRAW GS X7'nin yeni güncellemesi Update 4 yayınlandı. Son yazılarımda güncelleme ile ilgili ön gösterimlerde yayınlanan X7.4 yeniliklerini Sneak Peek 1, 2 ve 3'te bulabilirsiniz. Tabii yeniliklerle ilgili bu videolarla yetinmeyip derinlemesine inceleyeceğim o ayrı.

Ayrıca tüm düzeltme listesini de Türkçe olarak yayınlayacağım. Belki içinde sizin de fark ettiğiniz hatalar olabilir ve belki de bu güncelleme ile düzeltilmiştir.


Neyse, çok uzatmayayım, sadece haber vereyim istedim...

Sürüm numarasını 17.4.0.887'ye yükselten ve 250 mb büyüklüğünde bir yükleme dosyası ile sunulan X7 Update 4'ü buradan indirip kurabilirsiniz. Güncelleme X7, X7.1, X7.2, X7.3, X7.3 ile Font update olan tüm sürümlere yüklenebiliyor.

X7'yi sıfırdan kuran kullanıcıların sadece bu güncellemeyi yüklemeleri yeterli.

Artık güncelleme kurulumları için bir rehber yayınlamıyorum çünkü tamamen aynılar. Dileyen X7.1 kurulum rehberinden yardım alabilir.

7 yorum:

  1. Teşekkürler hocam. Walla çok hızlısınız. Daha yeni yaınlanmıştı.

    YanıtlaSil
  2. Hacı bekler gibi bekledik bu güncellemeyi :)

    YanıtlaSil
  3. Ben download sayfasında yatıp kalkıyordum. Ona rağmen yine benden hızlı davrandınız hocam :)

    YanıtlaSil
  4. güncelleme yüklendikten sonra,, eski dosyalar açılmıyor ve program kitleniyor dikkat edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsettiğiniz gibi bir bildirim almadım fakat kullandığınız fontlarla ilgili sorun olabilir. Bir kaç gün önce X7.4 için Hotfix 1 yayınlandı. Onu da yükleyip tekrar dener misiniz?

      Sil
    2. Merhabalar Kürsad bey
      bahsettiklerini yaptık ama yine aynı eski dosyaların bazılarını açıyor bazılarını açmıyor ve kitleniyor- güncellenmiş halini sildim eski orjinal halini yükledim ve yukarıda bahsettiğim hata düzeldi, şu an bütün eski, dosyaları açıyor

      Sil
    3. Sorun yaşadığınız belgelerden bir tanesini incelemem için gönderir misiniz? corelturk@gmail.com

      Sil