19 Ağustos 2019 Pazartesi

CorelDRAW 2019'a geçmek için 5 sebep


CorelDRAW 2019'a hala geçmediyseniz işte size geçmek için 5 sebep


1.  Belgelerinizde daha fazla hassasiyet ve kontrol
Daha hızlı, daha akıllı, daha emin bir şekilde çalışın. CorelDRAW® Graphics Suite 2019, nesneler, katmanlar ve sayfalarınızın yönetimi üzerinde daha fazla kontrol sağlayarak bir bakışta her proje öğesini anlamak için yoğun bir şekilde çalışır. Nesneleri piksel ızgarasına otomatik hizalayarak ve piksel ızgaranızı sayfa kenarınıza hizalayarak mükemmel pikselli belgeler tasarlayın. İyileştirilmiş akıllı piksel yaslama ile daha doğru sonuçlar alabilirsiniz. Her ne tasarlıyorsanız, CorelDRAW Graphics Suite 2019 ile kendinize güvenebilirsiniz.                     

2.  Keşfetmek ve yaratıcı olmak için daha fazla özgürlük
Hayal gücünüz yalnızca masanızla sınırlı kalmasın. CorelDRAW Graphics Suite'in en yeni ürünü CorelDRAW.app™ ile ilham geldiği yerde çalışın. Biteşlem ve vektör nesneleri için bozulmayan efektlerle tasarım yaparken tıkanıp kalmayın ve orijinal verilerinizi kaybetmeyeceğinizi bilmenin rahatlığını yaşayın. İyileştirilmiş gezinmeye sahip, daha az karmaşık, tamamen yenilenmiş Şablondan Yeni Oluştur iletişim kutusunda yüksek kaliteli yeni şablon çeşitlerini keşfedin. Daha da yaratıcı CorelDRAW Graphics Suite 2019 ile harika tasarımın sınırlarını test edin.

3.  Sizin tarafınızdan önerilen iyileştirmelerle daha güçlü ve daha düzenli!
Sadık CorelDRAW topluluğumuzun fikirlerini almayı seviyoruz ve CorelDRAW Graphics Suite 2019 için sunduğunuz çeşitli önerileri ürünümüze gururla ekledik. Metin, başlatma süresi ve daha birçok noktada yapılan performans iyileştirmeleriyle birlikte gezinmesi daha kolay olan arayüzden yararlanın. İçeriklere göz atmanın yeni yöntemi, uygulamanızı daha fazla özelleştirme imkanı ve güncellenmiş PDF/X Standartları desteğiyle aynı zamanda işlevsellik alanındaki ihtiyaçlarınızı da karşıladık. 
                 
4.  Satın alma seçenekleri değişiyor
Satın alma seçenekleri değişmeden önce daha az ödeyerek CorelDRAW Graphics Suite 2019'u edinin. Kısa bir süre sonra Corel, satın alma seçeneklerini basitleştirecek. Size seçenekler sunmaya devam edeceğiz ve tam kalıcı lisans sürümü ile abonelik seçeneği arasında seçim yapabileceksiniz. CorelDRAW Graphics Suite'in önceki sürümlerine sahip kullanıcılar için artık yükseltme fiyatı sunulmayacak, bu nedenle yükseltmenin şimdi tam zamanı. Bu değişiklikler uygulanmadan önce ürününüzü yükseltin. CorelDRAW Graphics Suite'in en güncel sürümünü kullanan müşteriler, kullanıma sunulduğunda yeni sürümlerle ilgili her zaman en iyi kampanyalardan faydalanabilecek. O halde neyi bekliyorsunuz?

5. CorelDRAW.app ile istediğiniz yerde tasarım yapın 
İyi fikirleri ilham geldiği anda harika tasarımlara dönüştürün. CorelDRAW Graphics Suite 2019'un yeni bir parçası olan bu güçlü web uygulaması, sizin için uygun olan zamanda ve yerde işinize erişmenize olanak sağlar. Mobil cihazdan müşterinize bir konsepti göstermek veya bilgisayarınız yanınızda değilken uzaktan tasarlamak istediğinizde CorelDRAW.app uygulamasında oturum açmanız yeterlidir. Evde, işte veya yoldayken, CorelDRAW Graphics Suite 2019 ile sevdiğiniz işi yapmak her zamankinden daha erişilebilir hale gelir. 

6 yorum:

  1. 5. madde hoş görünüyor. Biz biraz erken doğmuşuz sanırım ))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet üstat, CorelDRAW'ın artık minik bir sürümü var tüm browser'lar üzerinde çalışan. iphone, ipad, android cihazların tamamında kullanabiliyorsun.

      Sil
  2. Sayfa numarası ekliyoruz, fontları konvertlediğimizde sayılar sıfırlanıyor? Çözümü bulamadık, eski sayfa numarası makrosu yeni sürümlerde çalışmıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çünkü sayfa numarasını tek bir master katmana ekliyorsunuz. Nesne Yöneticisinden bakabilirsiniz. Her bir sayfaya bir adet sayfa numarası nesnesi eklemeniz gerekiyor.

      Sil
  3. Teşekkür ediyorum, sorunu çözdük.. Yalnız corelin 2019 sürümünde önceden çalışan Global Makro, ile sayfa numarası verebiliyorduk artık çalışmıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makroya neden hala ihtiyaç duyduğunuzu merak ettim. Mahzuru yoksa yazabilir misiniz?

      Sil