10 Aralık 2012 Pazartesi

Corel, CorelDRAW GS X6 için ücretsiz "Premium Membership" veriyor...

Bildiğiniz gibi Corel X6.1 den itibaren yeni bir üyelik sistemine geçti. CorelDRAW X6 kutu veya lisans ürünü olanlar doğrudan Standart Üye (Standart Member) oluyor. Yıllık ücret dahilinde de Premium Üye (Premium Member) olunabiliyor.

Premium Üyeler nelere sahip oluyor?
1. Öncelikle sürekli üyelik alırsanız, üye olduğunuz sürede çıkacak olan yeni sürümlere ücretsiz geçiş hakkınız oluyor. Örneğin siz üyeliğinizi aldınız ve üyelik devam ederken CorelDRAW GS X7 çıktı. Doğrudan ücretsiz olarak X7'ye upgrade yapabileceksiniz.
2. Premium üyeler "early new features" adındaki özelliklerden faydalanabilecek. CorelDRAW X6.2 yayınlandığında ve hatta yayınlanmadan önce bunun hakkında bir kaç yazı yazmıştım. X6.2 ye güncelleyen Premium Üyeler, X7'de standart olacak yeni özellikleri kullanabiliyorlar. Örneğin Aligment and Dynamics Guide Docker ve Guideline Docker özellikleri aslında X7'de çıkacak. Fakat X6.2'de bu özellikleri kullanabileceksiniz.
3. CorelDRAW GS X6.1 ile, ürün DVD'sinin içinde olan tüm içeriğe CorelCONNECT vasıtasıyla ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz. Premium üyeler online içerikten standart üyelerden farklı olarak şunları edinebilecek.

  • -          250 ekstra clipart
  • -         1.000 ekstra fotoğraf
  • -          60 yeni etkileşimli text çerçevesi
  • -          60 yeni etkileşimli Powerclip frame.
  • -          40 yeni Vector Pattern
  • -          30 yeni Bitmap pattern
  • -          40 yeni font
  • -          Ve fazlası
     Ücretsiz CorelDRAW Premium Üyeliğimi nasıl alabilirim?
     Corel yeni başlattığı bir kampanya ile çekilişle 3 kişiye 1 yıllık premium üyelik verecek. Bunun için 15 günlük Premium Üyelik deneme süresini başlatmanız gerekiyor. Yapmanız gereken ise CorelDRAW ya da CorelPHOTOPAINT'i açıp Help menüsünden "About CorelDRAW membership" e tıklayın. Karşınıza gelecek pencereden de "Try it First" ü seçin. Böylece 15 günlük deneme Premium Üyeliğiniz başlayacak. Ücretsiz üyelik kazanırsanız Corel bunu size e-posta yoluyla bildirecek.
   

    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder