10 Ekim 2008 Cuma

CorelDRAW X4 Sp1 için Hotfix 1

CorelDRAW Graphic Suite X4 SP1 için Hotfix 1 adında küçük bir yama yayımladı. Hotfix 1 Corel X4 Servis Paket 1 (service pack 1)'in üzerine kuruluyor ve Autodesk Inventor, AutoCAD Mechanical 2009, ya da Microsoft SQL Server 2008 programlarından birin kurduktan sonra CorelDRAW uygulamalarının başlatılamama sorununu çözüyor.

CorelDRAW servis paket 1 ile çok sayıda hata giderilmiş ve prgram oldukça kararlı hale gelmişti. Bu tip küçük yamalar ile de nadir görünen işletim sistemi uyum sorunları da gideriliyor. Autodesk Inventor, AutoCAD Mechanical 2009, ya da Microsoft SQL Server 2008 yazılımlarından birinin kurulumundan sonra CorelDRAW açılmıyorsa Hotfix 1 yamasını buradan indirip kurabilirsiniz.

5 yorum:

  1. ben x4 de sp yüklerken sorunlarla karşılaşıyorum sürekli hata veriyor nedeni nedir bilen arkadaş var mı

    YanıtlaSil
  2. Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  3. Korsan corel Draw x4'e sp2 yüklenmiyor.. çözüm varmı acaba..? çözümü git parasını öde lisansını al diyen varsa fikrini kendine saklasın.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ben CorelDraw X4 kullanıyorum 2 gün önce yeni kurdugum sistemde (SP3) iş yaparken export etmeye çalışıyorum ve hata veriyo kapatıyo yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  5. CorelDRAW X4 için Servis Paket 2 yi yüklemelisiniz. Servis paketleri "Yamalar" sayfamızda bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil