26 Şubat 2009 Perşembe

Corel DRAW oynamak ister misiniz?

CorelDRAW 20. yaşını geçtiğimiz günlerde doldurdu. 20. yıl şerefine promosyonlar, etkinlikler yapılıyor. Bugün de Corel.com'da bir oyun yayınlamışlar. Online flash tabanlı oyunun adı CorelDRAW Balloon Racer. Adından da anlaşılacağı gibi meşhur Corel balonunu çeşitli engellerden geçirip corel gökkuşağını yakalıyorsunuz.
1989-2009 arasında her yıl için bir bölüm içeren oyunda bulunduğunuz yılı tamamlayıp diğer yıla geçiyorsunuz. Her yılın başında da o yılın önemli olayını öğreniyor ve o yıla ait bölümde önemli olayın teması vurgulanıyor. Örneğin 2001 bölümü "Harry Potter'ın ilk filmi vizyona girdi" cümlesi ile başlıyor ve bir Harry Potter atmosferinde, cadı süpürgeleri, iksir kazanlarına değmeden balonu gökkuşağına ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Live 8 temalı bölümde ise hoparlorler ve spot ışıkları bulunuyor. 15-20 dakika içinde bitirebileceğiniz bu oyunun bence en zevkli bölümü 2003. En zor bölümü de 2009. Bir de 2007 yılında balonunuza bir iple dünya bağlamışlar, bu dünyayı da taşımak zorunda kalıyorsunuz, e tabi biraz ağır :)
Hoşça vakit geçireceğiniz oyunlar, promosyonlar tabii ki güzel ama biz kullanıcılar olarak daha farklı şeyler bekliyoruz.

Oyunu denemek isteyenler buradan buyrun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder