10 Haziran 2010 Perşembe

CDR Preflight 5 şimdi X5 uyumlu.

Baskı öncesi ya da farklı profiller için bir CorelDRAW belgesini tamamen tarayıp sonra da tüm nesneleri, renkleri, efektleri... aklınıza gelebilecek her şeyi bir pencere altında karşınıza getiren ve buradan nesneleri seçmenizi sağlayan aynı zamanda da toplu bir şekilde belgedeki nesneleri değiştirebilen (lensleri bitmap'lere dönüştürmek gibi) muhteşem CorelDRAW eklentisi Sancho'nun CDR Preflight 5'i Corel DRAW X5 uyumlu olarak piyasaya sürüldü.


Uzun bir giriş oldu fakat CDR Preflight 5'i anlatmak için bu kelimeler az bile kalıyor. Başarılı bir makro geliştiricisi olan Sancho gerçekten de alanında uzman eklentiler üretiyor. Geçmişte CDR Preflight 4 eklentisini detaylı bir şekilde incelemiş, CDR Preflight 5'i de duyurmuştım. Şimdi bu makro X5 ile tam uyumlu olarak satılmaya başlandı.


CDR Preflight 5 büyük-küçük ajans-matbaa, baskı öncesi, repro atölyeleri, CtP, CtF atölyeleri, kısacası CorelDRAW kullanan tüm profesyonellere hitap ediyor. Aslında sadece baskı öncesi profesyonellerine değil amatör kullanıcılar için de büyük kolaylıklar sağlıyor.
CDR Preflight makrosunun gelişmesini istiyorsanız sadece 25 Amerikan doları vererek lisanslı bir kopya satın almanız yeterli. Satın almak için Macromonster'daki sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

1 yorum: