5 Eylül 2014 Cuma

CorelDRAW X7 hem 100$ geri ödüyor, hem de sizi virüslerden koruyor.


CorelDRAW Graphics Suite X7 1 kullanıcılı kutu ürün fiyatı sadece 890$+KDV ve ilave olarak hem Corel'den 100$ geri ödeme ile en iyi fiyata sahip olun hem de ücretsiz escan antivirüs yazılımıyla virüslerden korunun.
Kampanya kartlarına vade farksız 6 taksit ve üxretsiz kargo.

Corel 100 USD Geri Ödeme Kampanyası
Corel Geri Ödeme Kampanyası, 4 Ağustos–30 Kasım 2014 tarihleri arasında satın alınan, CorelDRAW Graphics Suite X7 (kutu) için geçerlidir.

Eğer CorelDRAW Graphics Suite X3 veya daha öncesi sürümlere, Adobe® Creative Suite® CS4 veya sonrası , Adobe® Photoshop® CS4 veya sonrası, Adobe® Illustrator® CS4 veya daha sonrası sürümlere sahipseniz bu kampanyadan yararlanmaya hak kazanmışsınız demektir. Aşağıdaki basit yönergeleri takip ederek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

1)      www.corel.com/cashback linkinden bulacağınız formu 14 Aralık 2014 tarihine kadar eksiksiz doldurunuz. İhtiyacınız olan belgeler :
a)      CorelDRAW Graphics Suite X7 ürününü satın aldığınıza dair fatura. (Eti Bilgisayar veya Yurtiçi Yetkili Satıcısından alınmış olmalıdır.)
b)      CorelDRAW Graphics Suite X3 veya daha öncesi sürümlere, Adobe® Creative Suite® CS4 veya sonrası, Adobe® Photoshop® CS4 veya sonrası, Adobe® Illustrator® CS4 veya daha sonrası sürümlere sahip olduğunuzu kanıtlayacak giriş sayfası ekran görüntüsü.
2)      10 gün içinde Corel tarafından başvuru formunuzun alındığına dair bir onay fişi email ile ve 28 gün içinde nakit iadeniz banka havalesiyle ve TL karşılığı ile tarafınıza gönderilecektir.
3)      Satın alınan ürün sayısı ne olursa olsun her bir müşteri sadece 1 nakit iadesi (sadece 100 USD$) talep edebilir.
4)      Söz konusu nakit iadesi Corel’in kendisi tarafından başvuru sahibine direkt olarak yapılacaktır ve bu işlemle ilgili olarak Eti Bilgisayar’ın ve yetkili satıcıların herhangi bir sorumluluğu yoktur.

Corel 100 USD Geri Ödeme Kampanyası Ek Şartları

  •           CDGSX7IEDB koduna sahip ürün için geçerlidir. Öğrenci ve akademik sürümler, yükseltme sürümleri, abonelikler, deneme sürümleri vb. kampanya kapsamı dışındadır.
  •           Corel, kayıp, eksik ve/veya hatalı doldurulmuş başvurular konusunda herhangi bir sorumluluk kesinlikle kabul etmez.
  •      Corel gerekli gördüğü takdirde, önceden haber vermeksizin söz konusu kampanyayı bitirebilir, değişiklik yapabilir, veya alternatif üretebilir.
----------------------------------------------------------------------------------------
Değer Etiket Ltd. Şti. Corel Türkiye Yetkili Satıcısıdır

Corel Satış, Corel Fiyat, CorelDRAW Fiyat, CorelDRAW Satış, CorelDRAW X6 Fiyat, CorelDRAW X6 Satış, CorelDRAW Kampanya, Corel Kampanya, CorelDRAW fiyatları, Corel Lisanslama Ücretleri, Corel Lisans ücretleri, corel draw satın al, Corel X6 Fiyat, Corel DRAW X6 fiyat, Corel Lisans, Corel X6 Lisans, Corel X6 satınal, Corel X6 fiyat. CorelDRAW X7 Fiyat, CorelDRAW X7 Satış, CorelDRAW X7 Kampanya, Corel X7 Kampanya, CorelDRAW X7 fiyatları, Corel X7 Lisanslama Ücretleri, Corel X7 Lisans ücretleri, corel draw X7 satın al, Corel X7 Fiyat, Corel DRAW X7 fiyat, Corel X7 Lisans, Corel X7 Lisans, Corel X7 satınal, Corel X7 fiyat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder