18 Haziran 2019 Salı

CorelDRAW Technical Suite 2019 yayınlandı

Her zaman olduğu gibi yine gelenek bozulmadı ve Corel lokomotif paketi CorelDRAW Graphics Suite 2019'u yayınladıktan bir kaç ay sonra CorelDRAW Techincal Suite'nin de yeni sürümünü yayınladı. Corel DRAW Technical Suite 2019 içindeki programlara ve yeniliklerine kısaca göz atalım.




Takipçilerimiz çok iyi bilirler ki CorelDRAW Technica Suite içinde CorelDRAW, CorelPHOTOPAINT, Corel Font Manager, Corel Capture uygulamalarının dışında ayrıca meşhur CorelDESIGNER ve üç boyutlu modelleri işleyebileceğiniz XVL Studio Corel Edition'u barındırıyor.


CorelDRAW Graphics Suite satın aldığınızda hem CorelDESIGNER hem de CorelDRAW uygulamalarını ayrı ayrı kullanabiliyorsunuz. Fakat tabii ki CorelDESIGNER tercih etmek çok daha mantıklı oluyor.

CorelDESIGNER, CorelDRAW'ın tüm özelliklerinin üzerine bir de isometrik çizim modu, gelişmiş çizgi seçenekleri, teknik çizime özel araçlar gibi çok daha fazlasını sunuyor.


CorelDESIGNER 2019'daki yenilikler CorelDRAW 2019 yeniliklerinin tamamını içeriyor ve özellikle isometrik çizimde yeni özellikler getirilmiş.


CorelDRAW app de CDTS sahiplerinin kullanımına sunulmuş durumda.


XVL Studio'nun macOS sürümü olmamasından dolayı ve gerekli talebin oluşmamasından dolayı CDTS'nin macOS sürümü şimdilik yok. İlerleyen yıllarda CorelDRAW'ın macOS'taki başarısına bağlı olarak ayrıca XVL yerine başka bir çözüm gelirse belki CDTS'yi de macOS'ta görebiliriz.

Merak edenler için tüm detaylar CorelDRAW resmi sayfasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder