3 Haziran 2010 Perşembe

Corel DRAW X5'e dokunmak...

Dün itibariyle Corel Corporation'ın ismime özel gönderdiği CorelDRAW Graphic Suite X5 paketi bana ulaştı. Türkiye'ye giren ilk CDGS X5 paketine sahip olmak da gerçekten güzel bir duygu :) (Tabi başkaları yurtdışından getirmediyse)

Daha önce CDGS X5 paket içeriğinden bahsetmiştim ama gerçeği ile karşılaşınca bir kaç ilavesinin olduğunu da gördüm. Paket içeriğindeki tüm yazılımlar ve içerik (clipart, fotoğraf, font, CorelDRAW ve Photopaint ekstraları) tek bir çift katmanlı DVD'ye sığdırılmış. Sert kapaklı bir eskiz defteri ve yine sert kapaklı ve kurulum CD'sini taşıyan 315 sayfalık ve tamamı renkli, geniş kapsamlı bir kullanma kılavuzu da (İngilizce) kendi kutusu içerisine konulmuş. Kutu içinde ayrıca Quick Reference Card ismini taşıyan ve CorelDRAW - CorelPhotoPaint yazılımlarının kısayollarını ve araçların tamamını bir arada gösteren bir de kart bulunuyor.

Corel konusunda Macaristan artık kardeş ülkemiz olmuş durumda :) Kutu ve  DVD üzerindeki yazılar Türkçe ve Macarca olmak üzere iki farklı dilde yazılmış.

Corel bu kez ambalajda cömert davranmış ve iyi bir paket ortaya çıkarmış. CorelDRAW X5'in download sürümünü  halihazırda Eti Bilgisayar'dan satın alabileceğiniz ama kutulu ürün için bir kaç ay daha beklemeniz gerekeceğini de hatırlatmalıyım. CDGSX5 satın almak için detaylara buradan bakabilirsiniz.

Corel firmasının ülkemiz ile ilgili çalışmalarını artırmasını umut edereken, Corel Corp.'a bu hediye için ve Corel çalışanlarına da emekleri için buradan teşekkür ediyorum.

7 yorum:

  1. kursad tam anlayamadım. corelden hediye mi geldi, x5 lisansını mı satın aldın?

    YanıtlaSil
  2. Gerçek, orijinal, seri numaralı, tam paket kutulu ürün hediye ettiler ;)

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun Kürşat bey, siz çoktan hak etmiştiniz zaten bunu :)

    bu resimler iştahımı kabartırken yeni yazılarınızı da heyecanla beklediğimi iletmek isterim.

    Corel Draw X5 hediyeniz tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Kamil, yeni yazılarım tabii ki olacak fakat şu sıralar İzmir'de gerçekleştirmeyi düşünüdüğüm bir seminer üzerinde çalışıyorum. Vaktimin büyük kısmını alıyor malesef.

    YanıtlaSil
  5. @Kürşad Çakır;

    o seminerde olamayacağım için kendi adıma çok üzülüyorum :/

    YanıtlaSil
  6. tebrik ederim, çok sevindim.

    yalnız mütevazi davranmışın. sanki lisans satın almışın da tanıtımını yapıyormuşun gibi bi görüntü var. gurur duydum.

    YanıtlaSil