23 Mayıs 2012 Çarşamba

Corel DRAW X6 Türkçe Yama...

CorelDRAW X5 için Türkçe Yama indirme, download gibi bir çok istek almıştım ve bunun için bir açıklama yazısı yazmak zorunda kalmıştım. Corel DRAW X5 Türkçe yama gibi bir seçeneğimiz yok. Çünkü CorelDRAW X5 ve hatta Corel DRAW Graphic Suite X5 (Paketin tamamı) zaten doğrudan Corel Corp. tarafından Türkçe olarak da üretiliyor. Yani ülkemize hem ingilizce hem de Türkçe sürümü geliyor. Dil tercihini yaparak ürünü satın alabiliyorsunuz.

CorelDRAW X6 Türkçe yama için de yine sorular gelmeye başladı. Aynı şey CorelDRAW X6 için de geçerli. Corel DRAW X6 için Türkçe yama bulunmuyor, Türkçe sürüm yakında distribütör stoklarına girecek. Ekim 2012 gibi stoklara girmesini beklediğimiz CDGS X6 TR Kutulu ürün için biraz daha bekleyeceğiz. Ürün stoklara girdiğinde ilk kez CorelTÜRK Blog'tan duyuracağız...

6 yorum:

  1. merabaa Kürşat bey Corel Draw x6 Türkçe yama daha çıkmadımı ??

    Çıktıysa Alla bilçegimiz bir yer söylerseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıyı okuduysanız X6 için de Türkçe yama bulunmadığını fakat X6'yı tamamen Türkçe olarak satın alabileceğinizi görmüşsünüzdür. Makalenin yayınlandığı tarihte X6 Türkçe sürümü ülkemize giriş yapmamıştı, şu anda X6'yı Türkçe olarak temin edebilirsiniz.

      Sil
    2. kürşat bey nerden temin ede bilirim ? çünkü 2 gündür arıyom bulamadım malefes

      Sil
    3. Herhangi bir bayiden satın alabilirsiniz, bizde de satışı mevcut.

      Sil
  2. Kürşad Bey merhaba,

    Ben bu gün Corel Video Studio Pro x7 satın aldım ancak video üzerine yazı eklerken Türkçe karakter sorunu yaşıyorum. Bunu ile ilgilibir bilginiz varmı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. destek.eti.com.tr adresinden bu konuyla ilgili destek alabilirsiniz.

      Sil