31 Mayıs 2012 Perşembe

CorelDRAW.com'da Türkçe bölümünü açtık...

Bildiğiniz gibi Coreldraw.com Corel firmasının CorelDRAW Graphics Suite için oluşturduğu resmi topluluk sitesi. Blog, Forum, Galeri, Wiki, online chat gibi bir çok iletişim aracını bir arada barındıran sitedeki forumları Corel Müdürleri ve çalışanları da takip ediyor, sorunları çözüyorlar...

CorelTÜRK Blog da CorelDRAW.com blogları arasında yayınlanıyor ve Türkiye'nin en iyi CorelDRAW sitesi olan CorelTÜRK Blog'u destekliyor... Bu yazımızdan detaylara ulaşabilirsiniz.http://corelturk.blogspot.com/2012/03/corelturk-blogu-artk-coreldrawcomdan.html

Blog müdavimlerimizden bir kaç arkadaşımızın da desteğiyle Coreldraw.com forumlarında Türkçe Bölümünü açtırmayı başardık... Artık sorularınızı, isteklerinizi Coreldraw.com forumlarında Türkçe olarak paylaşabilirsiniz. Türkçe bölümünde tahminimce yine bizbize olacağız fakat yine de Corel çalışanlarının Trükçe forumları da takip edeceklerini umuyorum.

Türkçe forumların dışında isteklerinizi ve sorularınızı İngilizce forumlarda paylaşırsanız daha çabuk netice alacağınızı da belirtmek istiyorum.

Özellikle otomatik Türkçe tireleme isteğimizi belirten mesajlar yazmaya başlayacağız... Coreldraw.com'u mesaj yağmuruna tutup istila edeceğiz :)... X6 için olmasa da X7 için bir umudumuz olabilir...

Hadi bakalım, herkesi harekete çağırıyorum... biraz da çalışalım...

CorelDRAW.com froumlarındaki Türkçe bölüm:  http://coreldraw.com/forums/722.aspx görebilmek için üye olmanız gerekebilir.

2 yorum:

  1. Böyle bir şeye sanırım herkezin ihtiyaçı vardı çok teşekkür ediyorum bilassa Türkçe Tireleme için sesimizi türkçe duyurmalıyızı platformda bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CorelTÜRK Blog olarak Türkiye'deki CorelDRAW GS kullanıcılarının sesi olmaya devam ediyoruz... Destek veren arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum.

      CorelDRAW.com'da Türkçe forumların olması Türk CorelDRAW GS kullanıcılarının en doğru kaynaktan bilgi alabilecekleri bir platforma kavuşmuş olmalarının yanında Corel firmasının da doğrudan ilgisini çekecektir.

      Fakat firmaya iletmek istediğimiz talepleri ingilizce yazmak ve bunları X6 başlığı altında yazmak daha çok dikkat çekecektir.

      Sil