6 Mart 2013 Çarşamba

Corel Video Studio Pro X6 yayınlandı: Düşük maliyet, yüksek performans.

Corel Video bölümü aldı başını gidiyor... Neredeyse her yıl yeni sürümü yayınlanan Corel Video Studio Pro'nun son sürümü Corel Video Studio X6 piyasaya sürüldü ve doyurucu özelliklerle geldi.

Amerika satış fiyatı sadece 79 $ olan X6 sürümünün yeni özellikleri 10-20 katı pahalıya satılan video düzenleme yazılımlarıyla yarışacak durumda.

Corel Video Studio Pro X6, Motion Tracking, Customize Motion, Ultra HD Video desteği, AVC HD 2.0 desteği, DSLR Camera kontrol desteği (stop motion çekimler için), Alfa kanallı Quick Time video desteği, Ses tanıma özelliğine sahip olan altyazı düzenleyicisi, Time Warp özelliğini getiren Variable Speed ve Swap Tracks yenilikleriyle her kullanıcıya hitap eden bir sürüm olmuş...

Corel video Studio Pro X6 videosunu izleyerek daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

16 yorum:

  1. Hakikaten yapmış adamlar.
    Alfa channel ve ses tanımalı altyazı özelliği bu fiyat aralığında bulunmayan güçlü özellikler. Premiere'de bile plug-in kullanılıyor diye biliyorum. DSLR Camera controller ise yine ayrı bir değer. benim işim olmasada bu iş için abuk sabuk programlarla kasan arkadaşlar tanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun bir de ultimate sürümü var. Pro sürümüne ek olarak: proDAD Handscript Animation, NewBlue ColorFast, Boris Graffiti 6, proDAD Mercalli SE, proDAD Vitascene V2 LE, proDAD Rotopen, NewBlue Video Essentials eklentileri var.

      Fiyatı da sadece 20$ daha pahalı.

      Sil
    2. selam.corel video studio x6 ile ilgili sorun yaşıyorum. Defalarca yüklememe, yönetici modunda açmaya çalışmamam rağmen açılmıyor. Daha önce hiç sıkıntısız kullanıyordum. Lisanslı bir program.

      Sil
    3. Merhaba, sorununuzun detaylı incelenip çözlebilmesi için lütfen www.destek.eti.com.tr adresinde bir bildirim oluşturunuz.

      Sil
  2. :)
    Güzelmiş. Çoğu nedir onu bile bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Corel.com hepsi için ayrı ayrı video bulunuyor. Vaktin varsa izlemelisin. Çok başarılı eklentiler.

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar, 64 bit te çalışmıyor nedendir bilen varmı

    YanıtlaSil
  5. merhaba x6 kullanıcısıyım yalnız şöyle bir sıkıntıyla karşı karşıyayım türkçe karakterleri kullanamıyorum ş,ü vb. bunu nasıl aşabilirim.

    YanıtlaSil
  6. Türkçe karakter sıkıntısı nasıl giderilir?

    YanıtlaSil
  7. corel videostudio ultimate pro x6 açılmıyor yuklemek
    neden ?**

    YanıtlaSil
  8. bende de ayni sorun tr karekterli altyaziyi olmuyor. Altyazi editöründe dogru gözüküyor ama ekleyince olmuyor

    YanıtlaSil
  9. ben X3 versiyonundan beri kullanıyorum.her yeni sürümünde yükseltme yaparak kullanmaya devam ediyorum ve programdan çok memnunum.program professiyonel gibi duruyor ama herkesin kolaylıkla kullanabilir.kullanımı çok kolay.zaten program size rehberlikte ediyor.ekran görüntüsü almaya kadar tüm araçları kullanmak çok kolay.bu programı herkese tavsiye ederim.kuzenim de 2 ay önce satın aldı kullanıyor.ve çok memnun.

    YanıtlaSil
  10. arkadaşlar bundaq sese efekler vermeyi nasıl yapacaz bilen var mı

    YanıtlaSil
  11. ayrıca arkadaşlar x6 yeni kurdum ama hiç bir şeyini bilmiyorum bunda sesle oynamak istiyorum yada videonun sesiyle oynayabileceğim bir program önerir misiniz
    camtasia 8 hariç
    video sesine eko verme bas verme tiz verme vs şimdeden teşekürler saygılar

    YanıtlaSil